יום ראשון, 21 באוגוסט 2016

קינוח כוסות - קרם דאבל אספרסו-שוקולד עם טראפלס וויסקי

קינוח כוסות - קרם אספרסו שוקולד עם טראפלס וויסקי
קינוחי כוסות הם פתרון מרשים וטעים כשרוצים להגיש קינוח אישי במגוון טעמים ותוספות
אפשר למלא את הכוס במוס שוקולד בלבד ואפשר גם לשחק עם מרקמים ותוספות שישדרגו להפליא את הקינוח, והכל - בכוס אחד קטנה אך מרשימה


food appeal אהבה מבישול ראשון 
מותג מוביל בכלי הבית והמטבח


באירוע השקת אולם התצוגה החדש של חברת food appeal (פוד אפיל) נחשף לראשונה ליין חדש למוצרי אפייה שמתאים לכולם - לאופים ותיקים אך במיוחד לחובבי האפייה והמטבח.
מדובר באולם תצוגה מרשים, צבעוני ומגרה שמכיל מגוון רחב של מוצרי אפייה ובישול איכותיים, חדשניים ומפנקים.
בליין, שהושק במיוחד לראש השנה, תוכלו למצוא מגוון גדול של מוצרי אפייה - 
תבניות אפייה בגדלים שונים, משקלים מעוצבים, לקננים צבעונים, תבניות סיליקון ועוד הרבה גדג'טים למטבח שחובבי האפייה ישמחו לקבל.


רחלי ור-ניר
באירוע פגשתי את רחלי ור-ניר , קונדיטורית מוערכת וחברה וירטואלית כבר לא מעט זמן.
רחלי נבחרה לשמש כפרזנטורית ומפתחת מתכונים של פוד אפיל וזה לא במקרה - אפשר לראות כבר לפי קינוחי הכוסות שהכינה רחלי באירוע שההחלטה הייתה נכונה.

קינוח בכוס של רחלי ור-ניר
רחלי בחרה בכוסות אספרסו מרשימות של פוד אפיל בכדי להגיש לנו לא פחות מ-
"שישה קינוחים בכוס אחת": 
קרם קרמל קפה ,טופי קרמל מלוח,טראפלס טופי שני שוקולדים ונוגט ,קרנצ אגוזים, סיפון נוגט קפה, ביסקוויט פיסטוק

קינוח משגע שנאכל כולו בביס אחד!


בהשראת רחלי וכוסות הקפה המיוחדות של פוד אפיל הכנתי גם אני קינוח כוסות עם קרם אספרסו שוקולד עם טראפלס וויסקי
גם טראפלס בירה כמו שהכנתי פה יילכו מעולה עם הקינוח

קינוח כוסות - קרם דאבל-אספרסו שוקולד עם טראפלס וויסקי /"מנ(ו)סה במטבח"


רכיבים: (10-15 כוסות)

לקרם אספרסו שוקולד:
1 קופסה (250 מ"ל) שמנת מתוקה 
180 גרם שוקולד מריר
מנת אספרסו כפול

לטראפלס וויסקי:
100 גרם שוקולד מריר
30 גרם שמנת מתוקה
30 גרם וויסקי

מפשילים שרוולים:

הכנת הקרם:
1. מביאים שמנת מתוקה לרתיחה.
2. מסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד והאספרסו ומערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס.
3. מוזגים לכוסות ומצננים.

הכנת הטראפלס:
1. מביאים שמנת מתוקה לרתיחה.
2. מסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס.
3. מוסיפים וויסקי ומערבבים.
4. מקררים במקרר למשך 4 שעות לפחות, עד שהתערובת מתקשה.
5.  יוצרים כדורים בעזרת שתי כפיות.
6. מאחסנים במקרר או במקפיא. עדיף להגיש בטמפרטורת החדר.
7. לפני ההגשה מניחים טראפלס אחד באמצע הכוס ומקשטים בתוספות.

עוד טיפ טיפה וסיימנו:

* אם משתמשים בכוסות פלסטיק במקום בכוסות זכוכית יש לצנן מעט את הקרם לפני מזיגתו לכוסות.
* בהתחלה הקרם נוזלי אך הוא מתמצק ככל שמצטנן.
* ניתן להוסיף טראפלס בירה במקום טראפלס וויסקי. שוקולד ובירה הולכים מצויין יחד.

הכנתם את קינוח השוקולד ההורס הזה?
שתפו בדף הפייסבוק שלי "מנסה במטבח" - אשמח מאוד לראות איך יצא!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה