tag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post2768111985929932568..comments2023-12-18T07:59:55.414-08:00Comments on מנסה במטבח: עוגת שמרים טבעונית במילוי תפוחיםמנ(ו)סה במטבחhttp://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-52655314185774676232017-10-03T11:02:57.761-07:002017-10-03T11:02:57.761-07:00תלוי בכמה זמן מדובר..
אם תרצו לשמור את העוגה יותר ...תלוי בכמה זמן מדובר..<br />אם תרצו לשמור את העוגה יותר מיום הייתי ממליצה לשמור במקרר ולחמם מעט בתנור לפני ההגשה.מנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-88585127679619560062017-10-03T03:56:35.403-07:002017-10-03T03:56:35.403-07:00היי
איפה הכי טוב לשמור את העוגה ,בטמפ' החדר או...היי<br />איפה הכי טוב לשמור את העוגה ,בטמפ' החדר או במקרר?ליאתhttps://www.blogger.com/profile/09969450885445766549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-53240159172802603542016-12-18T03:03:36.903-08:002016-12-18T03:03:36.903-08:00איזה כיף לשמוע!
יש לשים פי 3 שמרים לחים לעומת שמרי...איזה כיף לשמוע!<br />יש לשים פי 3 שמרים לחים לעומת שמרים יבשים.מנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-5439811963439442022016-12-14T03:38:26.019-08:002016-12-14T03:38:26.019-08:00היי, עוגה מעלפת! הכנתי כבר פעם אחת ללקק את האצבעות...היי, עוגה מעלפת! הכנתי כבר פעם אחת ללקק את האצבעות. שאלה, אני מכינה אותה שוב אבל כרגע יש לי רק שמרים רטובים מה ההמרה לדעתך בין היבשים לרטובים?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13010467199874944519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-28474084595848940202016-11-14T21:02:15.688-08:002016-11-14T21:02:15.688-08:00תפוחים ירוקים יותר מתאימים לאפייה.תפוחים ירוקים יותר מתאימים לאפייה.מנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-23566921902117147432016-11-14T21:01:33.636-08:002016-11-14T21:01:33.636-08:00העמדתי את התבנית והנחתי את הפרוסות אחת על השניה. כ...העמדתי את התבנית והנחתי את הפרוסות אחת על השניה. ככה התפוחים נשארו במקום.מנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-13887392145958090212016-11-01T14:11:36.561-07:002016-11-01T14:11:36.561-07:00נראית מעולהה.איזה תפוחים יתאימו?נראית מעולהה.איזה תפוחים יתאימו?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-73590264539681671002016-11-01T12:58:42.603-07:002016-11-01T12:58:42.603-07:00איך התפוחים נשארים על הבצק כשהוא מאונך?איך התפוחים נשארים על הבצק כשהוא מאונך?sigalhttps://www.blogger.com/profile/04992140143422586661noreply@blogger.com