tag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post3662153636167360689..comments2023-12-18T07:59:55.414-08:00Comments on מנסה במטבח: אלפח-הורס!! קינוח אלפחורס הורסמנ(ו)סה במטבחhttp://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-67323442761583804422018-07-09T20:59:35.455-07:002018-07-09T20:59:35.455-07:00מה הכוונה?
תלוי בגודל הכלי שלך.מה הכוונה?<br />תלוי בגודל הכלי שלך.מנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-12908185331439436482018-07-09T20:58:43.872-07:002018-07-09T20:58:43.872-07:00משרים את הג'יטין עד שהוא מתקשה (בערך 10 דקות) ...משרים את הג'יטין עד שהוא מתקשה (בערך 10 דקות) , ממסים אותו במיקרוגל למשך 5-10 שניות עד שהוא הופך נוזלי שוב ואז מוסיפים לתערובת.מנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-39452181485419626202018-07-05T09:04:02.477-07:002018-07-05T09:04:02.477-07:00היי כמה מוסים יוצא ? היי כמה מוסים יוצא ? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00397585287060558265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-7783455770136765592016-08-29T21:18:03.806-07:002016-08-29T21:18:03.806-07:00תודה רבה!!
אכן. מרחתי שוקולד מטומפרר על השקף, עיצב...תודה רבה!!<br />אכן. מרחתי שוקולד מטומפרר על השקף, עיצבתי לפי הצורה הרצויה - בעזרת תומכים ולאחר שהתקשה קילפתי את השקף.מנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-61499660659543432452016-08-15T23:42:09.515-07:002016-08-15T23:42:09.515-07:00שאלה טובה.
לא ניסית בתבנית עגולה רגילה. מאמינה שז...שאלה טובה. <br />לא ניסית בתבנית עגולה רגילה. מאמינה שזה יתאים לעוגה בקוטר 22.<br />מנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-48587053263922408092016-08-13T09:31:26.823-07:002016-08-13T09:31:26.823-07:00לאיזה גודל תבנית המתכון מתאים?לאיזה גודל תבנית המתכון מתאים?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17508760370562563228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-77242370940200000482016-08-06T21:07:22.668-07:002016-08-06T21:07:22.668-07:00משרים את הג'לטין למשך עשר דקות עד שהוא סופח את...משרים את הג'לטין למשך עשר דקות עד שהוא סופח את כל הנוזלים ומתקבלת עיסת ג'לי שכזאת.<br />לפני ההוספה ממסים אותו כמה שניות במיקרו (5-10) עד שמתקבלת תערובת נוזלית וככה מוסיפים לתערובת המוס.מנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-49990013138748955492016-07-29T02:37:38.088-07:002016-07-29T02:37:38.088-07:00אוקיי , תודה!
ועוד שאלה אם אפשר, במוס ריבת חלב- לא...אוקיי , תודה!<br />ועוד שאלה אם אפשר, במוס ריבת חלב- לא ממש הבנתי כמה זמן משרים את הג'לטין ובאיזה מצב מוסיפים אותו לתערובת? האם זה אחרי שהוא מתקשה?<br />תודה מראש.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-87189420972366804262016-07-25T21:23:01.248-07:002016-07-25T21:23:01.248-07:00קודם כל תודה!
אכן- נוצר מן גוש קרמל אבל לאחר כמה ד...קודם כל תודה!<br />אכן- נוצר מן גוש קרמל אבל לאחר כמה דקות של ערבוב הכל נמס חזרה ומתקבלת תערובת נוזלית מעט סמיכה.<br />אשמח לשמוע איך יצא!מנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-14425470713767772832016-07-25T05:04:02.931-07:002016-07-25T05:04:02.931-07:00היי ,
קודם כל זה נראה מהמם!
שאלה- בגלסאז אם מוסיפי...היי ,<br />קודם כל זה נראה מהמם!<br />שאלה- בגלסאז אם מוסיפים את השמנת המתוקה כשהיא קרה, זה לא גורם לתערובת להיקרש?<br />תודה מראש!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-4591643840995483002016-03-07T22:46:31.684-08:002016-03-07T22:46:31.684-08:00תודה רבה!תודה רבה!מנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-11774782165735580132016-03-07T22:46:17.375-08:002016-03-07T22:46:17.375-08:00תודה רבה :)תודה רבה :)מנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-23063387988859830812016-03-07T22:46:05.649-08:002016-03-07T22:46:05.649-08:00מקציפים את כל הכמות.מקציפים את כל הכמות.מנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-85281103362473747152016-02-24T22:24:17.093-08:002016-02-24T22:24:17.093-08:00אוי זה מהמםם! כל הכבוד על היצירתיות, מקסים לגמרי
אוי זה מהמםם! כל הכבוד על היצירתיות, מקסים לגמרי<br />The Cookie Fairyhttps://www.blogger.com/profile/09781423140570537674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-42125273939157223442016-02-24T12:02:30.680-08:002016-02-24T12:02:30.680-08:00את כל כמות השמנת מקציפים? או שמשתמשים בכמות מסוימת...את כל כמות השמנת מקציפים? או שמשתמשים בכמות מסוימת ממנה לאנגלז?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02508776201188015895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-65605233057460549532016-02-24T10:25:01.969-08:002016-02-24T10:25:01.969-08:00מהמםםםם ברמות אחרות. ביג לייקמהמםםםם ברמות אחרות. ביג לייקיהודית אביבhttps://www.blogger.com/profile/00283258638370256785noreply@blogger.com