tag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post3678792575378483154..comments2023-12-18T07:59:55.414-08:00Comments on מנסה במטבח: גלידוניות קליק שמכינים בצ'יקמנ(ו)סה במטבחhttp://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-39845538765842185692015-08-06T01:41:14.427-07:002015-08-06T01:41:14.427-07:00תודה!
את התבנית המדליקה ניתן להשיג בכל חנות שמתמחה...תודה!<br />את התבנית המדליקה ניתן להשיג בכל חנות שמתמחה במוצרי אפייה.<br />ניתן כמובן להשתמש בכל תבנית סיליקון שהיא ועל מנת.לקבל את.הצורה הכייפית הזו אפשר גם להקפיא את הגלידה בכוסיות חד פעמיות.קטנות שניתן להשיג בכל חנות חד פעמית. 😃מנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-2129886495346583022015-08-06T01:27:27.655-07:002015-08-06T01:27:27.655-07:00תגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.Photogenici by Nicolehttps://www.blogger.com/profile/05244719473538202345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-83964450906605726142015-08-05T22:13:02.085-07:002015-08-05T22:13:02.085-07:00היי בת-אל,
מה הכוונה ללא חלב? הרי יש חל ב גם בחלב ...היי בת-אל,<br />מה הכוונה ללא חלב? הרי יש חל ב גם בחלב המרוכז וגם בשמנת המתוקה.<br />אם את מעוניינת להכין גלידה פרווה יש כמה אפשרויות: <br />1. ניתן להכין חלב מרוכז מחלב סויה ואת השמנת המתוקה להחליף לשמנת מצחית<br />2. ניתן להכין גלידה פרווה מבוססת על בננות קפואות. ריסוק הבננות לאחר הקפאה נותן מרקם מעולה של גלידה ואם מוסיפים את התוספות הכייפות אפשר לגמרי לטשטש את טעם הבננות ולקבל גלידה פרווה שהיא גם טבעונית, גם בריאה ובהחלט טעימה.<br />אפרסם מתכון לגלידה כזו בהקדם אם תרצי.<br />מנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-64941247741136274462015-08-05T13:39:24.756-07:002015-08-05T13:39:24.756-07:00אם אני רוצה את זה בלי חלב יש לך מתכון בשבילי?אם אני רוצה את זה בלי חלב יש לך מתכון בשבילי?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11614202635800542808noreply@blogger.com