tag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post5438182873404951430..comments2023-12-18T07:59:55.414-08:00Comments on מנסה במטבח: המתכון המושלם לפיצה בייתיתמנ(ו)סה במטבחhttp://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-41314276475037841392018-02-09T07:31:44.223-08:002018-02-09T07:31:44.223-08:00את האבן שמים בשליש התחתון של התנור, מחממים את התנ...את האבן שמים בשליש התחתון של התנור, מחממים את התנור למקסימום שעה לפני האפייה ואופים את הפיצה ישירות על האבן. <br />אני אופה על תחתית מיוחדת לפיצה ואז מכינה ישירות על האבן. <br />מכיון שמשך האפייה עם אבן הוא סביב השש דקות לפיצה אני לא מכינה במקביל אבל אפשר לנסות כמה במקביל עם טורבו. מנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-36083319558792849252018-02-09T07:04:19.001-08:002018-02-09T07:04:19.001-08:00קיבלתי אבן שמוט במתנה לפני הרבה שנים ומאז היא שוכב...קיבלתי אבן שמוט במתנה לפני הרבה שנים ומאז היא שוכבת אצלי ללא שימוש...<br />את שמה את הפיצה עליה, או שהיא בתחתית התנור והפיצה על השלבים הרגילים של התנור?<br />וגם, אם מכינים יותר מפיצה אחת, צריך לשים טורבו?Unknownhttps://www.blogger.com/profile/09142566310037675764noreply@blogger.com