tag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post7731592610349975248..comments2023-12-18T07:59:55.414-08:00Comments on מנסה במטבח: טופינג זה כל העיניין - מקרונים בציפויים שוניםמנ(ו)סה במטבחhttp://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-18941448212231237062019-04-23T23:00:00.589-07:002019-04-23T23:00:00.589-07:00ניתן למלא בכל סוגי הגנאשים - חלבי או פרווה,
אפשר ...ניתן למלא בכל סוגי הגנאשים - חלבי או פרווה, <br />אפשר גם למלא במחיות פרי. מנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-11823266455466852442019-04-02T23:12:53.002-07:002019-04-02T23:12:53.002-07:00אשמח לדעת במה אפשר למלא אותם ...אף פעם לא מוצאת מש...אשמח לדעת במה אפשר למלא אותם ...אף פעם לא מוצאת משהו פשוט וטעים.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15487259538938621758noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-47258121620511664792018-01-20T21:00:22.958-08:002018-01-20T21:00:22.958-08:00היי, סליחה על האיחוור ה"קל" בתגובה.. איכ...היי, סליחה על האיחוור ה"קל" בתגובה.. איכשהו השאלה הזו התפספסה אבל עדיין אשמח לענות.<br />מקרונים אמורים להיות מעט חלולים. מקרון היא לא עוגיה דחוסה ולעיתים יש חלל קטן בתוך העוגיה.<br />אם מדובר בחלל גדול הסיבה לכך יכולה להיות אויר שכלוא בבלילה לפני האפייה, על מנת להוציא את האויר יש לדפוק את משטח האפיה מספר פעמים עד שכל בועות האויר יוצאות.<br />סיבה נוספת יכולה להיות קיפול הבלילה. קיפול לא נכון יכול להכניס אויר וכן יש לשים לב לטמפרטורת האפייה.<br />בהצלחהמנ(ו)סה במטבחhttps://www.blogger.com/profile/07859700167932233662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1736326323712828875.post-29446499575987651952016-07-31T08:17:22.690-07:002016-07-31T08:17:22.690-07:00היי,
הכנתי את המקרונים, הם יצאו לי מקרונים עם יותר...היי,<br />הכנתי את המקרונים, הם יצאו לי מקרונים עם יותר מדי "רגל".. והם יצאו גם קצת חלולים בפנים.. מה יכולה להיות הסיבה לכך?<br /><br />תודה מראש :)Anonymousnoreply@blogger.com